In EnglishSuomeksi

Lohenette
Luotettavaa nettikauppaa vuodesta 1995
“deBuyer”
Etusivu Ohjeet Yhteystiedot Uutiset
Tuotteet sisältävät toimituskulut Suomeen
Thermos

Thermos Midnight Blue 0,5 L

Thermos Midnight Blue 0,5 L

Thermos Midnight Blue 0,5 L

TuoteThermos Midnight Blue 0,5 L
Hinta (sis. 24% ALV) Toimituskuluineen40.00 €
Tuotenumero#11623
Valmistajan tuotenumero125481
SaatavuusArvioitu toimitusaika: 1-3 arkipäivää
Linkki valmistajan sivullewww.thermos.com
Takuu-/Huoltotiedot

FBB500BC Midnight Blue huippumalli, lommoutumatonta terästä, 0,5 L

ERINOMAINEN RAKENNE JA TOIMIVUUS, nämä voit nähdä:
Vähemmän lämpömassaa! Thermos L&C on valmistettu ohuesta mutta lujasta ruostumattomasta teräksestä: koko ja paino kymmeniä prosentteja pienempi verrattuna tavallisiin terästermoksiin.

Käytännössä lähes lommoutumaton. Ulkovaippa muotoonsa palautuvaa jousiterästä. - Tavallinen termari lommoutuu helposti, jolloin vaippa saattaa koskettaa sisäpulloon ja seurauksena on lämpövuoto.

Lämmön johtumisalue on minimoitu. Sisäpullon ja ulkovaipan liitos aivan pullon suulla on erittäin kapea, alle 5 mm, mutta silti äärimmäisen luja.

Oikein tiivistetty sisäkorkki. Tärkein tiiviste muodostaa tiivistyksen oikeaoppisesti aivan pullon kaulan juureen, jotta lämpöhukka minimoituu. Ei riitä, että vain pullon suulla on tiiviste.

Nerokkaasti konstruoitu lujarakenteinen ja hygieeninen, automaattinen sisäkorkki napsahtaa helposti kiinni, jos pullo sattuu kaatumaan tai putoamaan. Kun pullo on pystyssä ja korkki suljetaan, korkin sisään ei jää juuri lainkaan nestettä: automaattikorkin toimivuus on varmaa ja hygieenisyys hyvä. Pesua varten Thermos L&C:n korkki purkautuu kierteillä kahteen osaan. Puhdistettavuus ja puhdistus on erittäin tärkeää, koska likainen, lämmin ja kostea pikakorkki on varsinainen bakteeripesä. Halpojen termareiden pikakorkkia ei aina voi edes avata puhdistusta varten.
Tarkkuustekniikalla hitsattu terässauma pullon sisällä on homogeeninen ja lähes huomaamaton: suuri lujuus ja hygieenisyys.
Sisäpinta on elektrokiillotettu: pinta on kova, liukas, vastustaa tehokkaasti korroosiota ja puhdistus sujuu nopeasti ja helposti.
AINUTLAATUINEN TYHJIÖTEKNIIKKA ei näy, mutta tuntuu:
Ylivoimainen tyhjiötekniikka estää lämmön kulkeutumisen aineen välityksellä toiseen. Suuri tyhjiöuuni täytetään sadoilla pulloilla ja lämpötila nostetaan hetkeksi yli 1000º C, jolloin ilman molekyylit joutuvat kauaksi toisistaan, ilma harvenee. Sitten uuniin pumpataan tyhjiö. Vain kaksi molekyyliä miljoonasta jää jäljelle! Tuloksena on korkealaatuinen ja kaikissa pulloissa samanlainen tyhjiö. Lopuksi robotti sulkee pullon pohjassa olevan tyhjäysaukon kestävällä pronssiseoksella, niin ettei sulkemiskohta ole koholla ulospäin. Viimeistelyvaiheessa vaipan pohjaan liitetään suojakansi. - Tämä menetelmä on huomattavasti varmempi kuin tavanomainen kupariputkitekniikka, jossa ulospäin kohoava litistetty putki, suojattunakin, on altis pullon pohjaan kohdistuville iskuille, mistä seuraa helposti tyhjiön täyttyminen. Lisäksi kupariputken sulkeminen ja sen pitävyys on ongelmallista eikä halpa termareissa ole välttämättä lainkaan tyhjiötä uutenakaan.

Sisäpullon ulkopinta kuparoitu lämpösäteilyn minimoimiseksi. Tyhjiö estää pelkästään lämmön kuljettumisen mutta ei lämpösäteilyä. Pinnoitteeksi on valittu kupari, koska sen säteilykerroin on huomattavasti pienempi kuin teräksen. (Lämpöä hyvin johtavilla metalleilla on alhainen säteilykerroin ja päinvastoin.)

Tyhjiön täyttymisen esto. Tavallisten teräspullojen tyhjiö heikkenee jo parissa vuodessa merkittävästi, sillä vähitellen tyhjiö imee täytteekseen kaasuuntuvia metallimolekyylejä teräksestä. Tämä on estetty Thermos L&C-pulloissa käsittelemällä tyhjiöpinnat absorboivalla aineella: kaasut eivät pääse tyhjiöön. Siksi Thermos L&C:lla on 15 vuoden takuu tyhjiölle.

Thermos L&C pitää kutinsa: täysinäisessä pullossa 95º C neste on vähintään 80º C vielä 8 tunnin kuluttua! Kolmen vartin ja litran pulloissa juoma on höyryävän kuumaa vielä 24 tunnin kuluttuakin!

TESTIVOITTAJAT: RETKI 6/2002
Thermos L&C 0,75 ja 1,0 olivat parhaat Retki-lehden laajassa testissä.

Älä kuormita ympäristöä huonolaatuisilla, lyhytikäisillä tuotteilla. Hanki kokonaislaadultaan, kestävyydeltään ja toimivuudeltaan ylivoimainen THERMOS.

Tilaa enemmän kerralla ja kysy tarjous!