In EnglishSuomeksi

Lohenette
Luotettavaa nettikauppaa vuodesta 1995
“deBuyer”
Etusivu Ohjeet Yhteystiedot Uutiset
Tuotteet sisältävät toimituskulut Suomeen
Native Instruments

Native Instruments Traktor Kontrol F1

Native Instruments Traktor Kontrol F1

TuoteNative Instruments Traktor Kontrol F1
Hinta (sis. 24% ALV) Toimituskuluineen198.00 €
Tuotenumero#17522
Valmistajan tuotenumeroYNI22504
SaatavuusArvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Takuu-/Huoltotiedot

Native Instruments Traktor Kontrol F1-ohjain tuo uraauurtavia ulottuvuuksia digitaalisen DJ:n käyttöön. Täysin uudistetuilla Remix Deckeillä voit laukoa luuppeja ja one-shot sampleja intuitiivisilla moniväripädeillä, sekä vaihtaa lennossa ohjainpinnan komennot käyttämään tavallisia biisikanavia. Käytössäsi on 64 raitaa, luuppia tai one-shot samplea kullekkin remix deckille, johon voit ladata omia soundeja, hämärtäen DJ- ja live-soiton rajaa.

Traktor Kontrol F1-ohjaimen mukana tulee 2 gigatavua korkealaatuisia soundeja ja luuppeja, joilla pääset nopeasti remixien teon makuun. Työnkulkua helpottaa Traktor Pro 2.5-ohjelmiston (ostettava erikseen) Remix Set-tiedostot, jotka voidaan ladata kanavalle normaalin kappaleen tavoin, jolloin käytössäsi on valmiiksi haluamasi kokoelma rumpuluuppeja, bassolinjoja, yksittäisiä rumpuiskuja, vokaaliraitoja ja melodioita.

Ohjainpinnan neljä Volume-liukua ja neljä filtteripotikkaa täydentävät F1-ojaimen lukuisia toimintoja. Moniväriset pädit antavat välitöntä visuaalista palautetta DJ-settisi rakenteesta. Voit ladata eri soundeja ja luuppeja eri pädeille ja määrittää näille haluamasi värin.

Rakenteeltaan Traktor Kontrol F1 on jämäkkä, ja kapean muotonsa ansiosta F1 mahtuu hyvin mikserisi viereen, tai voit laajentaa DJ-laitteistoasi useammalla F1 ohjaimella!

Ominaisuudet:

16 moniväristä pädiä
4 stop/mute näppäintä
7 monikäyttöpainiketta Remix Settejen hallintaan, biisien lataamiseen ja muihin Traktor Pro 2.5-ohjelmiston toimintoihin
4 Volume-liukua
4 kanavakohtaista filtteripotikkaa
Toimii Windows 7 (32/64-bit) sekä Mac OS X 10.6 ja 10.7 käyttöjärjestelmillä

Tilaa enemmän kerralla ja kysy tarjous!