In EnglishSuomeksi

Lohenette
Luotettavaa nettikauppaa vuodesta 1995
“deBuyer”
Etusivu Ohjeet Yhteystiedot Uutiset
Tuotteet sisältävät toimituskulut Suomeen
Native Instruments

Native Instruments Traktor Scratch A10

Native Instruments Traktor Scratch A10

TuoteNative Instruments Traktor Scratch A10
Hinta (sis. 24% ALV) Toimituskuluineen475.00 €
Tuotenumero#17525
Valmistajan tuotenumeroyni21902
SaatavuusArvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Takuu-/Huoltotiedot

Sisältää ilmaisen päivityksen Traktor Pro 2.5 versioon.

Traktor Scratch Pro 2 on kattavin kokonaisuus sisältäen kaiken tarvittavan DJ-alan ammattilaisille. Traktor Pro 2 on maailmankuulu, neljän deckin DJ-ohjelma, jolla voit aloittaa miksaamaan musiikkia heti. Traktor 2 tekniikka tarjoaa uuden käyttöliittymän kanssa TruWave-väritettyjä aaltomuotoja ja visuaalisesti rikkaan kokemuksen musiikin miksaamiseen. Traktor Pro 2.5 version uudistetuilla Remix Deckeillä käytössäsi on 64 raitaa, luuppia tai one-shot samplea kullekkin remix deckille, johon voit ladata omia soundeja, hämärtäen DJ- ja live-soiton rajaa.

Työnkulkua helpottaa Traktor Pro 2.5-ohjelmiston Remix Set-tiedostot, jotka voidaan ladata kanavalle normaalin kappaleen tavoin, jolloin käytössäsi on valmiiksi haluamasi kokoelma rumpuluuppeja, bassolinjoja, yksittäisiä rumpuiskuja, vokaaliraitoja ja melodioita.

Native Instruments Traktor Audio 10 on vaativaan DJ-käyttöön tarkoitettu äänikortti, joka tarjoaa 10 sisään- ja ulostuloa erittäin kestävässä metallirungossa. Cirrus-Logic® AD/DA muuntimet, uusi piirisuunnittelu ja ajuriarkkitehtuuri takaa ammattitason äänenlaadun ja pienen latenssin sekä live-tilanteissa ja studiossa. Phono-etuasteet mahdollistavat neljän vinyylisoittimien liittämisen äänikorttiin DJ-käyttöä tai vinyylien digitointia varten parhaalla mahdollisella laadulla. LED-valot äänikortin päällä ilmaisevat eri liitäntöjen tilan, jotta voit olla varma että kokoonpanosi toimii toivotulla tavalla.

Mukana myös 2 aikakoodivinyyliä ja CD-levyä.

Tilaa enemmän kerralla ja kysy tarjous!