In EnglishSuomeksi

Lohenette
Luotettavaa nettikauppaa vuodesta 1995
“deBuyer”
Etusivu Ohjeet Yhteystiedot Uutiset
Tuotteet sisältävät toimituskulut Suomeen
Panasonic

Panasonic EW-BU75

Panasonic EW-BU75

Panasonic EW-BU75

TuotePanasonic EW-BU75
Hinta (sis. 24% ALV) Toimituskuluineen157.00 €
Tuotenumero#17745
Valmistajan tuotenumeroEW-BU75
SaatavuusArvioitu toimitusaika: 5-7 arkipäivää
Linkki valmistajan sivullewww.panasonic.de
Takuu-/Huoltotiedot

Verenpainemittari Panasonic EW-BU75

Tämä on tällä hetkellä Panasonicin kehittynein olkavarsiverenpainemittari. EW-BU75 - mittarilla on innovatiivinen, ergonominen muotoilu ja se on varustettu suurella näytöllä sekä uudistetulla esimuotoillulla mansetilla. Erillinen muisti kahdelle käyttäjälle tekee mittarista hyvän lahjaidean vaikkapa pariskunnalle.

Tällä verenpainemittarilla on uusi mittaustulosten graafinen vertailutoiminto. Tulosta voidaan verrata kaikkiin tallennettuihin mittaustuloksiin sekä viikko- ja kuukausikeskiarvoihin. Vertailutulokset on luokiteltu Maailman Terveysjärjestön määrityksen mukaan. Havainnollisuuden parantamiseksi luokat on merkitty värein (punainen, keltainen ja vihreä).

Laite voidaan liittää tietokoneeseen USB -kaapelin avulla. Tulokset voidaan siirtää tietokoneelle ja analysoida yksityiskohtaisesti mukana toimitettavan verenpaineen mittaustuloksien hallintaohjelmiston avulla.

Pakkaus sisältää ohjelmiston verenpaineen mittausarvojen tuloksien arviointiin tietokoneella.

Ohjelmisto tarjoaa: - USB -yhteyden tietokoneen kanssa. - Mittaustuloksien helpon siirron tietokoneelle. - Verenpaineen ja sykearvojen seurannan sekä muutoksien tunnistamisen varhaisessa vaiheessa. - Yksityiskohtaisen graafisen ja numeerisen analyysin tuloksille. - Keskiarvojen ja yksittäisten mittausarvojen analysointi eri aikajaksoina: päivä, viikko, kuukausi ja vuosi. - Tuloksien erittely eri vuorokaudenaikoihin: aamu, keskipäivä, iltapäivä ja yö. - Seurata muutossuuntia ja myös määrittää itse tietty tarkastelun aikajakso. - Omien muistiinpanojen lisääminen tuloksien yhteyteen. - Kaikkien eri näyttötilojen tulostustoiminto, joka mahdollistaa esimerkiksi ottamaan seurantajaksojen tulokset lääkärille arvioitavaksi. Järjestelmävaatimukset: Windows XP Service Pack 2 tai 3, Vista, Windows 7, näytön tarkkuus vähintään 1024x768 pikseliä. Verenpaineen mittaustulosten hallintaohjelmistosta on saatavana suomenkielinen versio.


- Mittarin näytöllä on graafinen vertailutoiminto, jossa näytöllä olevaa tulosta voidaan verrata kaikkiin tallennettuihin mittaustuloksiin sekä viikko- ja kuukausikeskiarvoihin. - Väreihin perustuva tuloksien luokittelu (punainen, keltainen ja vihreä). - Yhteensä 540 muistipaikkaa: 270 mittauksen muisti kahdelle eri käyttäjälle - Voit asettaa mittariin 1-3 hälytystä päivässä muistuttamaan sinua oikeasta mittausajankohdasta - Keskiarvotoiminto erikseen aamu- ja iltamittauksille - Pulssin mukana piippaava merkkiääni - Käytettävissä myös verkkovirralla - Mukana suomenkielinen käyttöohje, paristot, verkkovirtasovitin, USB -johto, säilytyspussi sekä CD-ROM verenpaineen mittaustuloksien hallintaohjelmistolla. - Laitteen paino: 315 g (ilman paristoja) - Ulkomitat: 13,0 x 7,9 x 11,5 cm - USB: USB 2.0 High Speed

Mansetti: 20-34 cm

Tilaa enemmän kerralla ja kysy tarjous!