In EnglishSuomeksi

Lohenette
Luotettavaa nettikauppaa vuodesta 1995
“deBuyer”
Etusivu Ohjeet Yhteystiedot Uutiset
Tuotteet sisältävät toimituskulut Suomeen
Lowepro

Lowepro FLIPSIDE SPORT AW 20L

Lowepro FLIPSIDE SPORT AW 20L

TuoteLowepro FLIPSIDE SPORT AW 20L
Hinta (sis. 24% ALV) Toimituskuluineen179.00 €
Tuotenumero#17882
Valmistajan tuotenumero5400036504
SaatavuusArvioitu toimitusaika: 5-7 arkipäivää
Linkki valmistajan sivullewww.lowepro.com
Takuu-/Huoltotiedot

Loweprolta uusi päiväretkireppu


Lowepro tuo markkinoille uuden innovatiivisen kamerarepun. Flipside Sport AW –kamerareppua tulee markkinoille kolmessa eri koossa ja siinä on useita mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten aukaisu selkäpuolelta, irrotettava kameraosasto sekä sääsuoja. Ominaisuudet on kehitetty nimenomaan maksimaalisen käytettävyyden näkökulmasta.

Kompakti koko ja repun matala profiili mahdollistavat käytön myös aktiivisessa menossa kuten pyöräilyssa ja hiihdossa.

Repun ainulaatuinen selkäpuolella sijaitseva aukaisujärjestelmä mahdollistaa tarvittaessa erittäinkin nopean pääsyn sekä kameraan, että tarvikkeisiin. Reppua ei tarvitse laskea maahan kameran ottamiseksi, vaan se voidaan pyöräyttää nopeasti kantajan etupuolelle ja näin ottaa kamera nopeasti kuvausvalmiuteen. Lisäksi etupuolella kamerareppu toimii myös tukena kuvaajalle. Selkäpuolella sijaitseva vetoketju pitää myös arvokkaat kuvausvälineet hyvässä suojassa ulkopuolisilta.

Yksi repun hienoista ominaisuuksista on irrotettava kameraosasto, jolloin reppua ja kameraosastoa voidaan molempia käyttää erikseen. Lisäksi repussa on tasku yhden litran kokoiselle juomapullolle (pullo ei sisälly hintaan) ja tukevat kiinnikkeet kamerajalustalle.

Lisäksi repusta löytyy pidikkeet vaellussauvoille tai jäähakulle, sisäinen tasku vetoketjulla, monipuoliset kantojärjestelmän säätömahdollisuudet ja Lowepron oma AW Cover –suoja vettä ja likaa vastaan. Repun materiaalina on joustava ja kulutuksenkestävä 210D-kolminkertainen PU-nylon.

Flipside Sport 20L AW –kamerareppuun sopii ProDSLR varustettuna 300mm f/2.8 objektiivilla, Extra ProDSLR runko akkukahvalla,
2 lisäobjektiivia ja salama. Lisäksi mukaan mahtuu tabletti tai pieni kannettava, jalusta, 1.5l juomaa, kaapelit, muistikortit ja muita kuvaustarvikkeita.

Flipside Sport AW –kamerareppua on saatavilla kahdessa eri värissä: oranssi ja sininen, molemmat vaaleanharmailla detaljeilla.

Mitat ja paino
Flipside Sport 20L AW
Sisämitat (kameraosasto): 25 x 15 x 39,5 cm
Paino: 1,6 kg.

Värit:
sininen
oranssi

Tilaa enemmän kerralla ja kysy tarjous!